Veelgestelde vragen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via mail of telefoon en we helpen je graag verder!

algemeen.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR, SGR en het calamiteitenfonds?

Wij boeken via een reisorganisatie die aangesloten zijn bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. Voor de laatste kun je zelf bepalen of je dit wilt afsluiten. Maar geloof ons die €2,50 kan een hoop ellende besparen en zullen wij dus altijd aanraden.

En als ik de bestemming nu niet leuk vind?

Wij zullen er alles aan doen om een te gekke bestemming voor je te boeken. Als een bestemming echter tegen valt is dat natuurlijk balen. Maar stel je positief op het gaat om het avontuur. We zeggen niet voor niets: discover the unexpected!

Kan ik ook steden aangeven waar ik absoluut niet naar toe wil?

Het is mogelijk om per reiziger 1 stad aan te geven waar je absoluut niet naartoe wilt. Wanneer je meerdere steden per persoon opgeeft kijken we alleen naar de eerste stad. Landen kunnen niet uitgesloten worden.

Ik wil gegarandeerd naar de zon, kan dat?

Tja de zon kunnen we sowieso nooit garanderen, maar wanneer je een suntrip boekt dan gaan we er sowieso ons best voor doen om je naar de zonnigste gedeelte van Europa te sturen. Boek je een van de andere trips tja dan kun je echt overal terecht komen!

En, hoe zit het met een visum?

Indien je een visum nodig hebt, laten we je dat ruim van tevoren weten zodat je alle tijd hebt om dit te regelen. Er zijn natuurlijk veel landen waar wel een visa nodig is, maar waar je deze op het moment dat je binnenkomt direct kan regelen op het vliegveld (visa on arrival). In dat geval laten we je van tevoren weten dat er extra kosten gelden voor de visa en is er geen reden om je het land te vertellen.

Hoe kan ik betalen?

Aan het einde van de boeking dien je via iDeal te betalen.

Stel, er gaat iets fout tijdens mijn reis. Hoe kom ik dan met jullie in contact?

Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te organiseren. Mocht er onverhoopt toch iets niet volgens plan verlopen kunnen jullie ons bereiken op het noodnummer: 030-2272614

Ik wil graag een van jullie reizen boeken maar net een paar dingen anders, is dit mogelijk?

Ja, dat is zeker mogelijk. Wij bieden namelijk ook reizen op maat aan. Een speciaal thema? Langer op reis? Of met een grote groep? Dat is allemaal mogelijk. Stuur ons even een berichtje met jullie wensen en we maken een voorstel op maat!

Kan ik een reis ook cadeau geven?

Jazeker, wie wilt er nu niet zo’n vet cadeau?! Bij het boeken vul je de gegevens in van de ontvanger zodat wij wel de juiste gegevens hebben voor het boeken. Geef dit aan bij de opmerkingen, dan zijn wij ook helemaal op de hoogte. Wil je liever niet alvast een hele reis boeken maar de keuze vrij laten? Dan hebben we ook een cadeaubon, De leukste echte verrassing voor iedereen!

Kan ik nog annuleren?

Omdat we na betaling, gelijk voor jullie aan de slag gaan en rechtstreeks bij de bron reserveren, is het in principe niet mogelijk om te annuleren. Ook het wijzigen van je gegevens is hierdoor erg lastig en brengt extra kosten met zich mee. Het is dus belangrijk om je gegevens goed aan te leveren. Willen jullie toch graag annuleren of wijzigen? Neem dan even contact met ons op, zodat we kunnen kijken wat we voor jullie kunnen betekenen.

Kan ik ook met een ID kaart reizen?

Uiteraard, lekker gemakkelijk. Echter, wanneer je aangeeft dat je met paspoort reist, zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden! Dit kun je ook aangeven bij het boeken.

Wat als ik niet mijn juiste gegevens heb ingevuld bij het boeken?

Bij het boeken is het erg belangrijk dat je de juiste gegevens invult. Wanneer je niet de juiste gegevens invult kan het zijn dat er op het vliegveld extra kosten bij jullie reis komen. Deze kosten komen voor jullie eigen rekening.

Ik ben nog geen 18, kan ik dan wel een reis bij jullie boeken?

Mocht er iemand van het reisgezelschap 18 jaar of ouder zijn dan is het geen probleem om een reis bij Tripprs te boeken. Zijn jullie echter 16 of 17 jaar is het mogelijk om een reis te boeken met toestemming van jullie ouders. Hiervoor vragen wij of een van de ouders een mail zou willen sturen naar info@tripprs.nl

Hoe kan ik een cadeaubon inleveren?

Wat tof dat je een verrassingsreis cadeau hebt gekregen! Helemaal aan het begin van het reserveringsformulier kun je de code toevoegen en wordt het automatisch verrekend bij de betaling. Let the adventure begin!

Kan ik ook alleen op reis?

Dat is zeker mogelijk. Je kunt bij het selecteren voor één persoon kiezen. Bij de reizen voor één persoon geldt wel een toeslag van €50,-.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Een typfoutje gemaakt bij het reserveren of wil je toch met iemand anders op reis. Het kan zijn dat wij iets moeten wijzigen nadat we al geboekt hebben, dit kan natuurlijk maar houd er rekening mee dat wij deze kosten van de vliegmaatschappij en de administratie kosten moeten doorberekenen. Check daarom altijd nog een keertje extra voordat je gaat reserveren!

vliegen.

Krijg ik echt pas op het vliegveld te horen wat de bestemming is?

Het leukste is inderdaad om op het laatste moment pas te horen waar jullie reis naartoe gaat. Mochten jullie het graag eerder willen weten kunnen jullie dit tijdens het boeken, bij de opmerkingen, aangeven. Je krijgt dan drie dagen van te voren te horen wat de bestemming is. Voor de echte Tripprs beleving adviseren wij te wachten tot op het vliegveld!

Vanaf welk vliegveld vertrekken we?

Met het boeken van de vliegtickets houden wij altijd rekening met jullie woonplaats. Wij doen ons uiterste best om jullie te laten vertrekken van het dichtstbijzijnde vliegveld.

Ik lees dat ik alleen handbagage mag meenemen, wat houd dit in?

Wij zorgen ervoor dat je een koffertje mag meenemen in het vliegtuig. Je mag een koffertje meenemen met de volgende formaten: 55x40x20 deze mag maximaal 10 kg. wegen. Let hierbij op dat de vloeistoffen maximaal 100 ml mogen zijn en apart in een plastic zakje van 1 liter aangeboden moeten worden bij de controle. Wil je een extra koffer bij boeken kan dit nog tot 3 dagen voor de vlucht door contact met ons op te nemen.

Hoe komen we aan alle documenten?

Zodra jullie bestemming in beeld komt krijg je ook de vliegtickets en de gegevens van het hotel in beeld. Alles gaat dus via jullie persoonlijke pagina. De tickets voor de terugvlucht komen meestal de avond voor vertrek in jullie persoonlijk pagina te staan.

auto.

Hoeveel kilometer is het rijden per bestemming?

Elke stad bevindt zich op maximaal 250 kilometer. Mochten jullie meerdere dagen een roadtrip doen zorgen wij er natuurlijk voor dat je niet 750 kilometer terug moet op de laatste dag maar een leuk rondje rijdt! Go Roadtripping!

Bij meerdere nachten gaan we dan automatisch naar meerderen steden?

Ja zeker, het is niet voor niets een roadtrip! Kies jij voor 5 dagen dan ga je maar liefst naar 4 verschillende steden. Wil jij liever maar 1 of 2 steden verdeelt over meerdere dagen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Geef dit dan even aan tijdens het boeken in het veld opmerkingen.

Hoe laat krijgen we onze bestemming te horen?

Drie dagen voor vertrek gaat jullie countdown lopen en deze kun je volgen in jullie persoonlijke pagina. Op de dag van vertrek zal om 09.00 uur jullie bestemming in beeld komen. Willen jullie dit liever eerder of later? Geen probleem dat regelen we voor jullie. Geef dit dan wel even aan in het reserveringsformulier.

Hoe zit het met parkeren?

Wij reserveren geen parkeerplaats voor jullie zodat jullie zelf even kunnen kijken wat jullie willen. Gratis een parkeerplaats in de buurt of lekker bij het hotel! En ja soms heb je geluk en is het parkeren bij jullie accommodatie gratis!

Onze hond is ook gek op een roadtrip, kan hij met ons mee?

Ja natuurlijk kan hij met jullie mee roadtrippen! Geef dit even aan bij het reserveringsformulier en wij zorgen voor een hotel waar jullie trouwe viervoeter ook welkom is.

accomodatie.

Wanneer horen we wat onze locatie is?

Op het moment dat jullie bestemming in beeld komt krijg je ook gelijk de gegevens van het hotel. Handig want je kunt dan voor vertrek even jullie route uitstippelen vanaf het vliegveld naar jullie hotel.

Hoe weet ik in wat voor hotel ik terecht kom?

Laat je verrassen! Wij zorgen in ieder geval voor een goed aangeschreven hotel of hostel (wanneer je voor de budgettrip kiest). Kies jij voor het thema romantic? Dan gaan we opzoek naar een knus hotel.

Komen we in een gedeelde kamer uit als we in een hostel slapen?

Je hoeft nooit je kamer met vreemde te delen. Kies je voor de budgettrip kan het zijn dat je in een hostel uitkomt maar je hebt altijd een privékamer. Het kan wel zijn dat je de badkamer deelt.

Hoe zit het met de toeristenbelasting?

Deze belasting kun je alleen zelf betalen bij het uitchecken. De reizen die je bij ons boekt zijn dus altijd exclusief de toeristenbelasting. No worries dit zijn altijd maar een paar euro’s per nacht.

Als we met drie personen boeken slapen we dan op één kamer?

Wanneer jullie met z’n 3e zijn gaan we altijd opzoek naar een kamer voor 3 personen. Mochten jullie hier andere wensen in hebben dan kunnen jullie contact met ons opnemen.