Over ons

De mensen achter Tripprs.

Tripprs zorgt ervoor dat jullie te gekke plekken in Europa bezoeken waar jullie waarschijnlijk niet aan gedacht hebben. Maar waarom willen wij jullie zo graag naar deze plekken sturen en wie zorgen ervoor dat je op deze plekken terecht komt?

Zelf houden we erg van reizen. Met de auto door Amerika rijden, genieten van de architectuur in Sofia of heerlijk een wijntje drinken in Turijn. Al vele plekken hebben wij de afgelopen jaren ontdekt. Naast de verre reizen gaan we ook regelmatig op citytrip in Europa. Maar na vele jaren van reizen hebben we alle bekende steden zoals Barcelona, Londen en Parijs wel gezien. Het werd dus tijd om andere steden te ontdekken. Zo kwamen we terecht op super toffe plekken in Europa. Deze plekken willen wij niet voor onszelf houden, maar graag met jullie delen!

Nadat we enkele verrassingsreizen hadden georganiseerd voor vrienden, dachten wij: dit moet iedereen een keer ervaren. Hoe gaaf is het om pas op het vliegveld te ontdekken waar je naartoe gaat, om zomaar steegjes in te wandelen en op de prachtigste plekken uit te komen. Zonder al te veel voorbereiding bezoek je een stad namelijk op een hele andere manier. Hierdoor is in de zomer van 2015 het concept van Tripprs ontstaan.

Ons doel? Zoveel mogelijk Nederlanders de mooie steden van Europa echt laten ontdekken! Wij zeggen niet voor niets:
Discover the unexpected!