Lees hier de ervaringen van andere

Twijfel jij nog om een verrassingtrip te boeken via Tripprs? Lees dan hier de ervaringen van onze reizigers! Zelf op trip geweest en wil je jouw ervaring delen? Stuur dan nu een mailtje naar info@tripprs.nl of laat een review achter op onze Facebookpagina. 

Super weekendje gehad met 3 meiden! We hadden de shop & wine. Alles goed bevallen. Hotel lag prima gelegen, kon overal zo na toe lopen. Super leuke ervaring!

Danique 10 oktober 2017

Super verassingsweekend gehad met Tripprs, goed geregeld, hotel was top en was centraal gelegen, dus alles lopend kunnen doen! Fijn contact gehad met Tripprs en tot op het vliegveld was de bestemming nog steeds een verassing, absoluut een aanrader voor een leuk weekend weg!

Elle 29 juni 2017

Wat een fantastisch weekend hebben wij gehad! Met 25˚C en volop ☀ was dit het perfecte weekend om Turijn te ontdekken. Een bestemming die wij zelf niet zo snel op ons lijstje gezet zouden hebben, maar waar we zeker naar terug gaan. We begonnen helemaal blanco aan ons weekendje, geen to-do lijstje, geen stress. De vlucht en hotel waren goed geregeld via Tripprs en de bestemming zorgde voor de rest voor een zorgeloos weekendje cultuur, shoppen en genieten van het heerlijke Italiaanse eten en drinken!

Tineke23 mei 2016