Hoe gaat een surprisetrip in z’n werk?

Wij kunnen ons voorstellen dat jullie benieuwd zijn hoe jullie citytrip met bestemming onbekend ontstaat.

Boek gelijk
je surprise trip!

Kies je trip.

Als eerste bepaal je het reisgezelschap waarmee je deze gave surprisetrip wil beleven. Wil jij er even alleen tussenuit kan dit natuurlijk ook! Ga samen op zoek naar een datum en kies het thema wat bij jullie past. Wij hebben gekozen voor verschillende thema’s zodat we een bestemming onbekend kunnen vinden die goed bij jullie past. Jullie kiezen het thema, wij bepalen de bestemming.

Countdown.

Na de boeking ontvangen jullie van ons gelijk een bevestiging van jullie citytrip. Hebben jullie deze niet ontvangen, neem dan even contact met ons op. Wij gaan gelijk aan de slag om de perfecte surprisetrip voor jullie samen te stellen. Drie dagen voor het vertrek van jullie surprisereis ontvangen jullie een e-mail met de gegevens voor jullie persoonlijke pagina. Hierop kunnen jullie inloggen en staat de weersvoorspelling van de stad en de tijd dat jullie op het vliegveld aanwezig moeten zijn weergegeven. The countdown starts…..

Go.

Eindelijk na lang wachten is het zover, jullie surprisetrip gaat bijna beginnen! Op het vliegveld komen jullie er via de countdown op jullie persoonlijke pagina achter naar welke bestemming onbekend wij jullie sturen. 3, 2, 1, jullie gaan naar…….

Super handig want hierin zitten dan ook gelijk de gegevens van het hotel en jullie vliegtickets. Laat het avontuur beginnen! Overtuigd? Stel dan nu gelijk je eigen verrassingsreis samen.