Blog

Culinair tripje in eigen land 

By 6 mei 2021 No Comments

Culinair tripje in eigen land 

Zeg nou zelf; een citytrip of dagje weg is toch een stuk leuker als er lekker eten aanwezig is. Tijdens deze trip geniet je van de lekkerste gerechten met bijpassende vino en dat in een gezellige stad. Ook in ons eigen land hebben we restaurants waar je heerlijk kunt genieten van het eten. Wij zetten een aantal leuke steden op een rijtje, van een snelle hap tot borrelplank of van sjiek diner naar vegan. 

Go Culinary trip van Tripprs

Wij sturen jullie naar een stad die bekend staat om zijn heerlijke gerechten en de beste wijnen. Wij regelen transfer naar deze culinaire stad en ook kunnen jullie genieten van een goed hotel dat wij voor jullie regelen! De rest is natuurlijk helemaal aan jullie. Gaan jullie op zoek naar de kleine restaurantjes of proberen jullie te reserveren bij een van de sterrenrestaurants? Dat het culinair genieten wordt is in ieder geval zeker.  

Rotterdam

Deze havenstad met de beroemde skyline is de ideale bestemming voor een dagje stad of weekendje weg. Deze stad is perfect weggelegd voor een Culinary trip. In het centrum vind je volop hippe winkels en gezellige horeca en cafés. Duik deze vernieuwende stad in en geniet van de stad en het lekkere eten! 

Maastricht

Maastricht heeft alles in huis voor een perfect dagje shoppen! In de leukste winkelstad van het zuiden is het aanbod enorm en is winkelen, dankzij de oude statige panden, een echte beleving. Combineer dit dagje weg met een lekker hapje en drankje op het terras. Er valt genoeg te zien, te beleven en te eten!

Amsterdam

Duik het bruisende Amsterdam in en ontdek bekende en verborgen pareltjes! Zo kan je heerlijk shoppen in de 9 straatjes, een wijk vol unieke boetiekjes en winkels. Tijdens het shoppen neem je even een pauze en kies je voor een gezellige cafeetje of een luxe restaurant. Amsterdam heeft het allemaal, van luxe restaurant, tot hippe terrasjes en leuke cafeetjes. 

Leiden

Naast stad van cultuur is Leiden bij uitstek een stad om een heerlijk dagje in te winkelen en te eten! Het centrum van Leiden is niet te groot, maar heeft volop leuke straatjes, grachten waar je gezellig op het terras aan het water kan zitten en een gezellige sfeer! 

Deze trip is dus ideaal als je houdt van een citytrip en lekker eten! Het is en blijft een verrassing naar welke stad we je sturen, maar een ding is zeker, je hebt er heerlijke restaurantjes en terrassen. Ook is er altijd wel iets leuks om in de omgeving te doen!