Blog

De leukste activiteiten tijdens jouw romantische trip!

By 7 juli 2021 mei 31st, 2022 No Comments

Niet is zo leuk om samen met je vriend/vriendin een romantische stedentrip te plannen. Eventjes samen ertussenuit en genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Natuurlijk biedt de stad waar jij naar toe gaat super veel romantische uitstapjes, maar we geven je graag wat romantische tips die jij kunt doen, ongeacht de stad waar je bent!

Champagne ontbijt of ontbijt op bed

De dag start je natuurlijk met een koninklijk ontbijt! Laat de roomservice een heerlijk ontbijt op bed bereiden of kies voor een champagne ontbijt in een romantisch zaakje in de stad. 

Romantische boottocht

Heeft jouw stad een grote plas, rivier of grachten? Vaak kun je hier dan overheen varen! Kies voor een tour of ga er samen op uit in een gehuurd bootje. Soms zijn er nog meer leuke wateractiviteiten zoals suppen, kanoën of een trapbootje. Even wat actie is ook leuk, toch?

Wijnproeverij of kookcursus

Wat ook super leuk is, is een wijnproeverij of kookcursus! Samen lekker culinair doen tijdens jullie romantische weekend weg. Zijn jullie in een Italiaanse stad? Ga samen pasta maken of lekker wijnproeven. Frankrijk? Een kaasproeverij met bijpassende port! Natuurlijk doe je dit bij een lokale aanbieder, wat het extra speciaal en romantisch maakt!

Picknick in het park 

Elke stad heeft een park en vaak wel meerdere! Kies de meest romantische uit en vul een tas met lekkere hapjes. Soms bieden restaurants ook kant-en-klare picknickmanden of to-go maaltijden aan. Kies een lekkere spot in de zon, neem een boekje mee en chill samen op het gras!

Stadswandeling

Georganiseerd door een tourguide of lekker samen erop uit. Maak een ochtend, middag of avondwandeling door jullie stad! Bezoek alle mooie pleinen, bijzondere kerkjes en prachtige bruggetjes. In de avondschemering haal je onderweg een ijsje en geniet je van de zonsondergang. Romantisch toch?

Relax in de wellness

Samen tot rust komen in een sauna of wellness is toch het fijnste wat er is? Kies een lekkere couple-treatment zoals een duo massage en geniet in de spa. Ga ‘s ochtends voor een goed begin van de dag en neem een lekkere lunch of kies voor een avond treatment en ga voor een heerlijk diner. Zo weet je zeker dat je na jouw weekend weer helemaal zen terugkomt! 

Ga op romantische verrassingreis!

Hand in hand wandelen op het strand, een romantisch diner voor twee of lekker uitslapen en genieten van een heerlijk ontbijt op bed? Alles is mogelijk tijdens deze romantische reis. Dit zijn zomaar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden van een romantische trip. Dus twijfel niet, laat je verrassen en geniet van elkaar. Wij zorgen in ieder geval voor een prachtige stad in Europa en een knus hotel, de rest is aan jullie! Laat de romantiek maar beginnen.

go romantic

Hand in hand wandelen op het strand, een romantisch diner voor twee of lekker uitslapen en genieten.

  go

vanaf €300 p.p.