Met een goed vooruitzicht lezen jullie waarschijnlijk deze blog, want jullie gaan lekker op vakantie! Maar helaas is de reis ernaar toe vaak saai en verveel je je snel. Met onze tips hoef jij je nooit meer te vervelen op weg naar je vakantiebestemming! 

Vakantiebestemming

Naast series kijken, boeken lezen, spelletjes doen en slapen zijn er natuurlijk nog veel meer leuke originele dingen om te doen zodat je reis zo snel mogelijk voorbij vliegt! Met deze tips begint de vakantie al wanneer je de deur uitstapt:

 1. Ontdek je vakantiebestemming
  Omdat je op het vliegveld pas ontdekt wat je vakantiebestemming is kun je de reis goed gebruiken om uit te zoeken wat er nu allemaal te doen en te zien is. Dit zorgt ervoor dat je alvast in de vakantiesfeer komt en dat je niks mist van je prachtige bestemming. Laat het genieten maar beginnen!
 2. Roadtripprs playlist
  Ga je op vakantie met de auto? Zet dan de Roadtripprs playlist op Spotify aan! Met deze leuke muziek vliegt de reis voorbij en voordat je het weet ben je op je vakantiebestemming.
 3. Leer een taal
  Weet je precies wat je wil gaan zien en doen tijdens je vakantie? Begin dan eens met het leren van de taal! Zo kun je je beter verstaanbaar maken en verloopt je vakantie een stuk gemakkelijker. Begin met wat basis woordjes en voordat je het weet heb je zo een leuk gesprek met een local.
 4. Houd een reisdagboek bij
  Tijdens je vakantie ga je natuurlijk volop genieten maar ben je weer een paar weken thuis dan ben je vaak al snel vergeten wat je precies die ene dag hebt gedaan. Begin tijdens je reis alvast met schrijven in je reisdagboek zodat je achteraf  geen enkel detail meer vergeet.
 5. Zoek al je vakantiefoto’s uit
  Het is natuurlijk niet leuk als je vakantie er weer op zit en je terugreis begint! Om je reis zo leuk mogelijk te laten verlopen kun je je vakantiefoto’s alvast gaan uitzoeken. Vaak heb je hier geen tijd meer voor als je thuis komt en blijven die vakantiefoto’s liggen. Laat dat nagenieten maar beginnen!
Vakantiebestemming

Nog geen vakantie geboekt maar beginnen die vakantiekriebels te komen? Neem een kijkje bij de citytrips van Tripprs en laat je verrassen!