Reizen

Een surprisetrip, hoe werkt het?

By 11 juli 2018 augustus 21st, 2018 No Comments

Het staat vast op je bucketlist, een surprisetrip! Super spannend natuurlijk om op het vliegveld pas te ontdekken waar je naartoe gaat. In de dagen vooraf zit je alle opties vast door te nemen…. en dan kom je er achter dat er wel heel veel opties zijn! Want eerlijk is eerlijk, Europa heeft super veel prachtige steden. En deze steden ga je met ons ontdekken. Wij sturen je namelijk niet naar Barcelona of Parijs maar naar…. Lees mee hoe een verrassingsreis bij Tripprs in zijn werk gaat. Durf jij het avontuur aan?

Hoe werkt een surprisestrip?

Allereerst ga je natuurlijk bedenken met wie je deze surprisereis wil afleggen. Een van je beste vrienden? Je partner? of ga je met je moeder op reis?  Alles is mogelijk want deze verrassingsreis is echt voor iedereen. Moeilijker waarschijnlijk is het bepalen van een thema, ga je voor een shoptrip, even lekker romantisch doen met je schatje of kies je voor onze exploring trip. Op onze website kun je alle thema’s vinden en zo kiezen welke het beste bij jullie past. Nu is het alleen nog maar even een datum bepalen en jullie kunnen boeken!

romantisch weekend
verrassingsreis

Het aftellen is begonnen!

Zorda je geboekt hebt ontvang je van ons een bevestigingsmail en kan de voorpret beginnen!! Wij gaan dan aan de slag om voor jullie een verrassingstrip te regelen die je nooit meer gaat vergeten. Jullie zijn natuurlijk al aan het aftellen… maar drie dagen voor vertrek gaan we met jullie mee aftellen! Je ontvangt van ons dan een inlogcode voor jullie persoonlijke pagina. De countdown gaat lopen en het begint nu echt spannend te worden. Ook krijg je dan de weersvoorspelling van jullie bestemming onbekend en hoe laat jullie op welk vliegveld verwacht worden.

Eindelijk is het zover! Jullie zijn onderweg naar het vliegveld en kunnen het waarschijnlijk nergens anders meer over hebben. Het is warm op de bestemming dus zal het Spanje worden? Maar ook in Polen en Tsjechië is het heerlijk warm dus het kan alles zijn! Op het vliegveld aangekomen open jullie de pagina weer en de countdown loopt af 3 2 1  jullie gaan naar……

In jullie inlogpagina vinden jullie ook gelijk de vliegtickets en de gegevens van jullie hotel. Nu hebben jullie nog mooi even de tijd om uit te zoeken hoe jullie vanuit het vliegveld naar jullie hotel kunnen komen. En dan kan het avontuur beginnen!

citytrip

Wil jij een reis boeken maar vind je het toch wel spannend? Lees dan op de website de ervaringen van onze reizigers. Enne ladies, voor jullie is er ook een super leuke Women Only Wine Trip waarbij we van alles geregeld hebben maar de bestemming nog steeds een verrassing blijft!