Reizen

Onze top 3 verrassingsreizen

By 18 juli 2017 No Comments

Wij houden er van, citytrips naar de mooiste steden van Europa. Of het nu de bekende steden zijn zoals Rome of Barcelona of de nog relatief onbekende pareltjes, wij maken van elke reis weer een unieke ervaring. En hoe gaaf is het dat wij nu alweer enige tijd de leukste verrassingsreizen in Europa organiseren. Natuurlijk kennen wij jullie nog niet zo goed maar door met thema’s te werken weten we toch een beetje waar jullie interesses liggen! Zo kunnen we een super toffe trip op maat maken voor jullie. Benieuwd naar de trips die het meeste geboekt worden? We zetten de top drie even op een rijtje.

Shop & Wine 
Hij wordt voornamelijk geboekt door vrouwen maar er zijn ook zeker mannen die dit thema kunnen waarderen! Ga heerlijk shoppen, geniet van de prachtige architectuur van de stad en plof neer op een van de vele terrasjes die te vinden zijn in deze stad. Want een heerlijk wijntje na zo’n lange dag gaat er zeker wel in! Let er wel op dat je alleen handbagage kunt inchecken dus een redelijk lege koffer voor de heenweg lijkt ons een goed plan. Lees meer over deze gezellige trip.  

Friends & Beer
Toch ook stiekem wel een van onze favorieten! Al meerdere keren hebben we hele mannengroepen op pad gestuurd en elke keer weer kwamen ze dik tevreden weer naar Nederland! De stad waar ze terecht komen heeft namelijk alles. Een prima hotel, genoeg te zien en ze kunnen vooral genieten van heerlijke biertjes in de kroeg.   Heerlijk om zonder voorbereiding van deze gezellige stad met je beste vrienden te genieten. Wil jij deze trip ook boeken of benieuwd naar meer info? Ga dan onze Friends & Beer pagina!

Bier

Romantic
We beloven het, met deze trip ga je niet in Parijs uitkomen! Europa heeft namelijk nog zoveel meer prachtige steden waar jullie kunnen genieten van een super romantisch weekend. Vooruit, je bepaald zelf natuurlijk hoe romantisch het gaat worden maar geloof ons de stad gaat jullie daar zeker bij helpen. Geniet van de prachtige stad, ga dineren op een van de mooiste plekken en sluit af met een heerlijk drankje aan de bar. Overtuigd dat dit helemaal jullie thema is? Boek hem dan nu!