Blog

Een verrassingsreis, lets go!

By 18 augustus 2017 No Comments

Super gaaf een verrassingsreis maar hoe werkt het nu precies? Kunnen we een voorkeur opgeven? Kunnen we gegarandeerd naar het mooie weer? Als je een verrassingsreis wil boeken is het toch wel spannend waar je nu terecht gaat komen. Kunnen jullie het helemaal loslaten of zijn jullie toch wel heel benieuwd waar jullie terecht gaan komen. Hierbij nog even antwoord op de meeste gestelde vragen.

Wij willen graag een voorkeur voor de stad opgeven is dat mogelijk?

Nee dat gaat helaas niet! Je boekt echt voor een verrassingsreis dus wij willen je dan ook echt kunnen verrassen. Wel kun je per reiziger 1 stad uitsluiten zodat je zeker weet dat je daar niet terecht gaat komen. Ook houden we natuurlijk bij waar je al met ons op trip naartoe bent geweest. Zodra je dan weer een verrassingsreis boekt zorgen wij dat je zeker op een andere plek gaat uitkomen.

verrassingsreis

Vanaf welk vliegveld vertrekken we?

Zodra jullie een reis bij ons geboekt hebben gaan we de leukste bestemming voor jullie regelen. We gaan dan ook opzoek naar vluchten die vertrekken vanaf een vliegveld bij jullie in de buurt. Wanneer je dus in Groningen woont hoef je er niet bang voor te zijn dat je vanaf Brussel gaat vliegen.

Wij hebben echt behoefte aan de zon, kunnen jullie ons garanderen dat we kunnen genieten van goed weer?

Tja dat blijft natuurlijk altijd de vraag want het weer hebben wij helaas niet in de hand. Het is voor ons dus niet mogelijk om goed weer te garanderen. Dat we jullie gaan verrassen met een toffe bestemming overigens wel ;).

Kunnen we ook een verrassingsreis boeken met kinderen?

Ja zeker, we hebben regelmatig gezinnen die met ons op verrassingsreis gaan. Zien jullie het niet helemaal zitten om met de kids te gaan vliegen? Dan kun je natuurlijk ook een Roadtripprs boeken. Hierbij kun je ook gemakkelijk aangeven bij ons hoeveel dagen je wilt gaan. Geniet van leuke steden of zoek juist de rust en de natuurlijk op. Alles is mogelijk.

Wellicht heb je nog meer vragen? Neen dan eens een kijkje op FAQ pagina of neem contact met ons op.