Blog

3x budget proof citytrips

By 7 april 2020 januari 13th, 2022 No Comments
2 minuten leestijd

Bij het uitzoeken van een bestemming voor een korte stedentrip in Europa komen veel factoren kijken die een rol spelen. Misschien ben je op zoek naar de zon of een goede plek om te shoppen. Of misschien vind je cultuur of uitgaan erg belangrijk. Maar er is natuurlijk nog een andere, belangrijke factor die meespeelt in de beslissing: het budget! Ben jij op zoek naar een leuke stedentrip, maar ben je bang dat je met jouw budget niet ver kunt komen? Lees dan snel verder…!

Go Budget

Waarschijnlijk kennen we allemaal de populaire steden van Europa wel: Parijs, Rome, Milaan, etc… Het nadeel aan deze populaire steden is dat ze vaak erg duur zijn. Toch zijn er in Europa ook heel erg veel te gekke bestemmingen waar je naartoe kunt als je een wat kleiner budget hebt. Hoe? Via de Tripprs Go Budget reis! Voor een mooie prijs sta jij in een super toffe stad in Europa. Jouw hotel ligt misschien een beetje uit het centrum, maar je bent wel op een te gekke locatie! 

Go Driving

Een andere toffe optie om budgetproof op citytrip te gaan is door de kiezen voor een roadtrip! Kies voor de Go Driving Trip, trommel je vrienden op, regel een auto en een swingende afspeellijst en jullie zijn good to go. De stad waar jullie naartoe gaan is natuurlijk een verrassing, maar zal maximaal 250 kilometer van jullie woonadres zijn. Als jullie kiezen voor 3 of 4 dagen dan ga je naar twee verschillende bestemmingen. Kies je voor 5 dagen? Dan zijn het drie verschillende steden! Are you ready for a roadtrip?!

Go Exploring

Heb jij een iets groter budget en willen jij en je vrienden op avontuur? Dan is de Go Exploring trip iets voor jullie! Wij sturen jullie naar unieke steden in Europa en gaan op zoek naar een prima hotel met fijne ligging, dichtbij het centrum. Uiteraard is ook het vervoer geregeld en zullen jullie per vliegtuig naar de bestemming gaan. Wat die bestemming is, houden we nog even geheim. Maar we weten zeker dat jullie een leuke tijd gaan hebben in de unieke stad! 

hier.
nu.
startpunt.

Op weg naar
bestemming
onbekend.