Blog

Ultieme girls trip bestemmingen

By 7 april 2020 No Comments

Of je nu wilt feesten, op avontuur wilt gaan, shoppen of jezelf wilt verwennen in een luxe spa, er zijn voldoende Europese bestemmingen waar jij en je girl squat kunnen vertoeven. Met ultieme verrassingsbestemmingen zoals Porto, Nice of Madrid hebben jij en je vriendinnen gegarandeerd lol. Hoe jij je vakantie ook doorbrengt, tijdens deze citytrips maak jij ontelbaar veel herinneringen met je beste vrienden! Are you ready to go..?

Go Shopping

Wie houdt er niet van winkelen? Europa heeft een groot aantal perfecte bestemmingen voor fashion & shopping liefhebbers. In Europa vind je ‘s werelds beste winkelsteden, die ook behoren tot de beste winkelbestemmingen ter wereld. Winkels en winkelcentrums, designer shops en vintage winkels: het kan allemaal! 

Geniet van een Go Shopping trip en trakteer jezelf op een nieuwe garderobe. Boek jullie Go Shopping trip via Tripprs om het meeste uit jullie girls trip te halen! Vliegtickets en overnachtingen zijn inclusief, zo blijft er meer over voor shoppen en souvenirs!

Go Tanning

Zijn je vriendinnen en jij toe aan een zonnige citytrip? Genieten aan het strand, flaneren op de boulevard en misschien zelfs een plons in de zee. Kies voor de Go Tanning trip! Wij zorgen voor een zonnige bestemming in een te gek Europees land. Het enige wat jullie hoeven te doen is in te pakken: zonnebrand, zonnebril en je bikini! Zie jij jezelf en je vriendinnen al op het strand liggen? 

Go Party

Iets te vieren? Examens gehaald? Vrijgezellenfeestje? Of gezellig met jouw vriendinnen op girlstrip? Kies voor de Go Party trip! Er zijn genoeg te gekke Europese bestemmingen waar jullie kunnen feesten tot in de late uurtjes. Natuurlijk gaan jullie naar een bestemming met leuke barretjes, kroegen en clubs en discotheken, die pas sluiten als de zon ondergaat. 

Na het uitgaan snel je bed in en heerlijk uitslapen, waarna jullie nog tijd hebben om de stad te verkennen. Zodra de 5 weer in de klok zit (of eerder), mag er natuurlijk weer een drankje gedronken worden… Girls just wanna have FUN!