Blog

Bijzondere accommodaties in Nederland

By 11 februari 2021 No Comments

Voor een bijzondere overnachting hoef je helemaal niet naar het buitenland. Er namelijk genoeg bijzondere accommodaties te vinden, gewoon hier in ons eigen Kikkerlandje. Met onze Go Dutch Adult trip nemen we jullie samen mee naar een verrassende locatie ergens in Nederland. Verras jezelf of iemand anders met een uniek weekendje weg in eigen land!

Slapen in een boomhut

Overnachten midden in de natuur in je eigen boomhut… Wie wilt dat nou niet! Van een luxe boomhut met een jacuzzi tot aan een gezellig knus huisje tussen de takken. Nederland biedt tegenwoordig redelijk wat boomhutten aan. Deze boomhutten zijn van alle gemakken voorzien, waardoor je heerlijk met je gezin, partner of alleen tot rust kan komen!

Slapen in een tiny house

Duurzaam overnachten in een Tiny House is zeker een aanrader. Je hebt ze vast wel voorbij zien komen, die kleine mini huisjes. Deze huisjes zijn ontzettend knus, het motto van deze huisjes is dan ook: ‘Minder huis, meer leven!’. Dit betekent natuurlijk niet dat je geen luxe krijgt, de meeste huisjes zijn voorzien van een pelletkachel wat zorgt voor een warme en knusse sfeer! Deze huisjes zijn zowel in de bossen te vinden als aan het strand! Voor ieder wat wils dus en ook nog eens super romantisch! 

 

Slapen in een werfkelder

Als je het hebt over een bijzondere accommodaties middenin een stad, dan moet je naar de werfkelder aan de gracht in Utrecht. Nergens ter wereld kun je in een eeuwenoude werfkelder overnachten. “De Witte Leeu” ligt in het hartje van Utrecht en is omgetoverd tot een prachtige b&b. Wanneer je de deuren opent, sta je direct aan de Utrechtse gracht. 

Slapen op een boerderij

Wil je weten of het boerderijleven wat voor jou is? Probeer een overnachting op een het platteland! Weg van alle drukte en genieten van de rust en het gezellige gekakel van de kippen, wat natuurlijk betekent dat jij ‘s ochtends een vers eitje op je bord hebt liggen. Vaak liggen deze huisjes in een mooie, bosrijke omgeving met wandel- en fietsroutes. 

Slapen op je eigen vlot

Slapen in een tent op een vlot? Hoe te gek is dat?! Op verschillende locaties in Nederland kunnen echte waterratjes genieten van deze bijzondere accommodaties. Je vlot bereiken kan alleen via een kano, deze ligt voor je vlot en kan je dagelijks gebruiken om bijvoorbeeld de mooiste zonsopkomst te zien. Voordat je ultiem kunt ontspannen dus eerst even inspannen!

In de Vinkeveense plassen ligt een hele bijzondere accommodatie, namelijk op een privé eiland! Op dit eilandje kun je genieten van een prachtig, romantisch huisje met tuin. Sluit je zelf even helemaal af van de buitenwereld en geniet elke ochtend van je uitzicht over het water. Lees een boek of neem een duik! Op dit eilandje, kom je helemaal tot rust.