Blog

Corona-proof op pad in Haarlem

By 12 januari 2021 No Comments

Een berg aan cultuur, historische bezienswaardigheden, verborgen pareltjes en meer. Haarlem leent zich uitstekend voor een leuk dagje of zelfs weekendje weg! Je kunt hier urenlang door de winkelstraten slenteren, musea bezoeken en lunchen bij leuke restaurantjes. Op deze idyllische stad raak je niet snel uitgekeken. Ook tijdens de Corona-maatregelen kun je in Haarlem veel leuke dingen doen! Raak geïnspireerd en plan jouw trip naar Haarlem!

Touren op e-choppers

Geruisloos langs de mooie en bijzondere plekken van Haarlem touren? Kies voor een e-chopper tour! Er zijn verschillende aanbieders in Haarlem die deze te gekke activiteit aanbieden. Bike langs leuke winkels en het stadshart tijdens de City Tour, race langs de kust en de duinen tijdens de Beach Tour of ontsnap aan de drukte en kies voor een Nature Tour door het Nationaal Park Zuid Kennemerland! Neem een grote picknickmand mee of haal een lekkere koffie-to-go bij een tentje op de route. Zie jij jezelf al gaan?!

Buitenplaats Elswout

Nu we bijna elke dag thuis aan het werk zijn, is de behoefte aan natuur en frisse lucht groot! Haarlem bevindt zich in een prachtige, bosrijke omgeving waar je ook het mooie natuurgebied Elswout vindt. Deze buitenplaats werd in de 17e en 18e eeuw door rijke Amsterdamse kooplieden. Je ziet gave historie van deze plaats wanneer je door de natuur loopt. Ook is er een hertenkamp en zijn er twee wandelroutes die je door het landgoed en de natuur leiden. Dit park is ook een groot succes bij de kids! 

Escape in the City!

Deze is super leuk om te doen tijdens een vriendentrip! Wanneer jullie met z’n allen in Haarlem verblijven, natuurlijk in aparte accommodaties, kun je overdag tegen elkaar strijden tijdens een spannend spel! Wie weet als eerste de codes te vinden en de kluis te openen? 

Ook van dit soort escape rooms zijn tal aanbieders in Haarlem. Check op internet het leukste spel en plan een weekendje Haarlem. Nog tips nodig om ‘s avonds door te komen?

Live & Cooking

Met je partner, vrienden/vriendinnen of het gezin. Een weekendje weg in eigen land kan super ontspannend zijn! Na een dag lang in de natuur of een andere te gekke activiteit hebben we een leuke tip voor ‘s avonds. Boek een online kooklesje afgestemd op jouw gezelschap of haal een lekkere maaltijd af in een van de restaurants in de stad. Daarna is het natuurlijk tijd voor een film- en spelletjesavond.