Blog

De 4 beste stranden van Nederlandse bodem!

By 25 mei 2020 No Comments

Dit jaar zal voor iedereen de zomervakantie anders zijn dan gepland of gehoopt. De kans dat we binnen nu en een paar maanden weer massaal in een vliegtuig stappen op weg naar tropische paradijzen is nihil. Gelukkig betekent dat niet dat we deze zomer niet volop kunnen genieten van de Nederlandse zon, de zee en het strand. Nederland kent namelijk een kustlengte van ruim 523 kilometer! En reken maar dat daar prachtige stranden tussen zitten… In deze blog zetten we de mooiste vier voor je op een rijtje!

Zoutelande (Zeeland)

BLØF zong er al een lied over, en groot gelijk! Zoutelande heeft namelijk prachtige stranden en niet geheel onbelangrijk: de meeste zonuren. Naast de stranden heeft Zoutelande ook leuke strandtenten, een boulevard en een winkelcentrum. 

Ouddorp (Zuid-Holland)

Alhoewel Ouddorp toch echt in Zuid-Holland ligt rekenen veel mensen het tot Zeeland. Het ideale aan Ouddorp is dat je binnen een uur in de bruisende stad Rotterdam staat of door kunt rijden om een Zeeuws strand te ontdekken. Ouddorp is dan ook fantastisch gelegen voor toerisme en telt veel leuke verblijven voor gezinnen, stellen of soloreizigers. Natuur en dorp komen in Ouddorp samen, een gouden combinatie!

Bergen aan Zee (Noord-Holland)

Bergen aan Zee is een klein dorp aan de Noord-Hollandse kust. Van ultiem ontspannen of actief ondernemen: hier kan alles! Zo zijn er verschillende zeilverenigingen, kun je er op uit trekken met de (huur)fiets, surfen, zwemmen, zonnen en natuurlijk heerlijk eten. De ideale plek om vakantie in eigen land te vieren!

Noordwijk (Zuid-Holland)

Het strand van Noordwijk is misschien wel het hipste strand van Nederland. Naast de uitgestrekte zandstranden vind je hier te gekke, hippe strandtenten. De stranden en het water scoren hoog: ze zijn netjes en schoon. Noordwijk is de ideale locatie om vakantie te vieren met familie, vrienden, partner of lekker alleen. Naast uitwaaien en tot rust komen is de omgeving van Noordwijk leuk om te fiets te ontdekken. De winkeltjes en de boulevard zijn zeker de moeite waard! 

Verrassingsreis!

Hebben we je ervan overtuigd dat vakantie in eigen land hartstikke mooi en leuk kan zijn? Kies dan voor de Tripprs Go Home reis! Een verrassingsreis naar een bestemming in Nederland. Kies jouw gezelschap (gezin, partner, vrienden of alleen) en kies jouw vakantieduur (weekend, midweek, 1 week of 2 weken) en wij zorgen voor de rest! Waar jullie naar toe gaan blijft nog even een verrassing, maar heb je bepaalde wensen wat betreft het type reis? Geef ze dan aan ons door tijdens het boeken!