Blog

De leukste dag uitjes door heel Nederland!

By 15 juni 2020 No Comments

De zomer komt er weer aan! De dagen zijn lekker lang en ook de zon laat zich steeds vaker en langer zien. Dit jaar zijn veel aangewezen op een vakantie in eigen land. Daarom hierbij een lijstje met de leukste uitjes door heel Nederland. Leuk voor jong en oud! 

Pretparken 

Nederland kent erg veel leuke pretparken. Van wilde attracties voor echte thrillseekers tot draaimolens en een reuzenrad. In een pretpark is voor iedereen wat te beleven. Kies voor de Vogel Rock in de Efteling of de Goliath in Walibi. In elk pretpark vind je gezellige restaurants en coffeecorners. Een ideaal uitje voor het hele gezin of gezellig samen. 

Dierentuinen 

Niet zo’n fan van pretparken? Kies dan voor een van de vele dierentuinen die Nederland te bieden heeft! De dierentuinen in Nederland zijn zeer divers, waardoor je de hele vakantie op pad kunt. Zo staat Burger’s Zoo in het teken van een heuse Safari, de Apenheul in het teken van, je raad het al, apen en het Dolfinarium in het teken van de waterwereld. Liever niet in een dierentuin rondlopen? Kies dan voor de autosafari in de Beekse Bergen

Cultuur en museum

Naast pretparken en dierentuinen ook een dagje cultuur snuiven met het gezin? In Nederland zijn super veel leuke culturele activiteiten te bezoeken. Madurodam, waar allerlei aspecten van Nederland worden uitgelicht op een schaal van 1 op 25, is een te gekke activiteit waar jong en oud hun ogen uitkijken. Bij Madame Tussauds ontmoet je jouw favoriete celebrity en bij het Aviodrome leer je alles over vliegtuigen en luchtvaart. Daarnaast kent Nederland ook een aantal mooie musea zoals o.a.: het Rijksmuseum, het Groninger Museum en het Kröller-Müller museum, waarbij je ook gelijk een wandeling kunt maken in het prachtige nabijgelegen park.   

Sportieve activiteiten 

Is jouw gezelschap sportief? Kies dan voor een leuke sportieve activiteit. Deze activiteiten bevinden zich verspreid door heel het land en dus ook vast bij jou in de buurt! Met de sportievelingen kun je bijvoorbeeld gaan wandklimmen, pitch & putten of glow golfen, karten, een escape room bezoeken of gaan survivallen. 

Weekendje weg met Tripprs

Naast een dagje weg kun je natuurlijk ook samen of met het gezin een (mid)week of weekend weg gaan. Wij bieden te gekke verrassingstrips aan binnen Nederland: van glamping tot logeren bij de boer. Alles kan! Bekijk ons aanbod of neem contact met ons op.