Blog

De leukste Nederlandse hotels waar honden ook welkom zijn

By 14 september 2020 No Comments

Heb jij zin in een leuke (road)trip samen met je huisgenoot/partner, met of zonder kids, maar wil je jullie trouwe viervoeter niet thuis laten? Neem de hond gewoon gezellig mee! Hier lees je alles over de leukste Nederlandse, hondvriendelijke hotels waar je jouw hond mee naartoe kan nemen en waar hij zich uitstekend zal vermaken! Heb jij nog geen plannen voor de herfstvakantie? Lees snel door…

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen, Zeeland.

Dit hotel gelegen in het centrum van Domburg is ideaal om jouw hond mee naartoe te nemen doordat het hotel slechts op 100 meter van het strand en de duinen ligt. Ideaal om lange wandelingen te maken met jouw viervoeter en een plons in de zee te maken. Ook kan je in de omgeving heerlijk wandelen in het bos en hier genieten in alle rust. Vanaf jouw balkon van kamer geniet je van een uitzicht over het strand, de zee en de stad. Domburg biedt ook verschillende cafés, restaurants en winkels. Kortom: altijd iets te beleven!

Paal 8 Hotel aan Zee, Terschelling

In dit hotel op het waddeneiland Terschelling vind je de optimale rust voor een ontspannen vakantie samen met je reisgezelschap en natuurlijk jouw hond. Omringd door duinen en binnen een paar minuten bij het breedste strand van het eiland geeft jou het gevoel dat je even uit de drukke stad weg bent. Bij aankomst staat er in de kamer een voerbak en een hondenkussen om jouw hond het ultieme thuisgevoel te geven. Kom tot rust in de gezellige lounge, geniet in het binnenzwembad of in de sauna. Ook is het mogelijk om bij de receptie bakfietsen en hondenkarren te huren om jouw viervoeter overal mee naartoe te kunnen nemen. De unieke locatie biedt prachtige uitzichten over de Noordzee en omliggende natuur.

Hotel van Saaze, Flevoland

Dit familiehotel in Kraggenburg is comfortabel en rustig gelegen in een bosrijke omgeving met veel mogelijkheden voor wandelingen. Kraggenburg staat bekend als het groendorp van de Noordoostpolder. Logisch, want het is een gevarieerde omgeving met water, bos en historie. Een oase van rust is het gevolg en Hotel van Saaze ligt hier precies te midden. Ideaal om hier te genieten met jouw reisgezel en hond.

Hotel Schaepens van St Fijt, Limburg

Dit gezellige hotel is gelegen in het pittoreske Valkenburg, in Limburg. Het ligt net aan de rand van het centrum, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen op het ‘platteland’, maar ook zo in de stad bent voor wat meer avontuur. In Valkenburg zijn super veel te gekke outdoor activiteiten te beleven, waardoor dit ook voor jouw hond de ultieme vakantieplek is! 

Go Driving – Tripprs

Wil jij met je trouwe viervoeter op vakantie? Boek de Tripprs Go Driving trip en laat je verrassen! Laat na het boeken in de comments achter dat jouw hond ook meegaat op reis, en wij zorgen ervoor dat jullie in de leukste, diervriendelijke, hotels verblijven tijdens jullie trip! Te gek toch?!