Blog

Weekend weg tijdens de herfstvakantie

By 22 oktober 2020 No Comments

Weekend weg tijdens de herfstvakantie

Het is bijna herfstvakantie en dat betekent leuke dingen doen! Ondanks het coronavirus kunnen er nog steeds leuke activiteiten gedaan worden, alleen moet je je wel aan de regels houden. Hieronder staan de leukste uitjes die je samen met je gezin kan ondernemen.

Halloween in Hellendoorn

Het is altijd leuk om naar dit pretpark te gaan, maar vooral in de herfstvakantie. Het pretpark is namelijk vanaf 3 oktober omgetoverd in een heksendoorn. Dat betekent: een theatershow met opperheks Odelia, diverse muzikale optredens en het openen van de spookhuizen. Voor kinderen t/m 8 jaar zijn er gratis activiteiten. Wil je het echt spannend maken? Kom naar één van de drie heksendoornavonden. Het park is dan tot 10 uur ‘s avonds open en er lopen acteurs vermomd als enge figuren rond! 

Herfstactiviteiten bij Museumpark Orientalis

Ga je liever samen met je gezin de natuur in? Bij Museumpark Orientalis in Gelderland kan dit. Dit openluchtmuseum geeft het ultieme herfstgevoel. Buiten kan je namelijk genieten van de gekleurde bomen en bladeren. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om te klimmen op de Romeinse speeltoestellen of te kiezen voor een speurtocht. Hierbij leer je alles over de cultuur van mensen in het Midden-Oosten. In het Joodse dorp kunnen er ook bloemen gemaakt worden van keramiek of er kan gekozen worden voor een workshop lampenkappen versieren.

Kermis in Zuiderzeemuseum

Van 10 t/m 25 oktober is er in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen een Oudhollandse kermis. Hier kan het hele gezin mee naartoe, want er is voor iedereen wat te doen. er zijn kermisattracties uit de jaren 20 te zien zoals een carrousel of een luchtschommel. Door het coronavirus staan alle attracties ver genoeg uit elkaar, zodat iedereen veilig kan genieten.

Go Dutch – Tripprs

Wanneer je kiest voor Go Dutch, zorgen wij ervoor dat je op vakantie gaat naar leuke Nederlandse steden waar genoeg te beleven is! Zo ben je dus toerist in eigen land.