Blog

De leukste workshops voor jong en oud!

By 9 juli 2020 No Comments

Dat het zomer is betekend helaas niet altijd dat het ook lekker weer is. Hier en daar kan het voorkomen dat het ineens een week slecht weer is. Waar we normaal gesproken massaal naar het strand of de plas vertrekken, zitten we ineens binnen. Wat ga je dan doen als de kinderen zich vervelen? In deze blog lees je over een aantal te gekke workshops die super leuk zijn voor kinderen, maar waar ook de ouders zich prima kunnen vermaken. Ook zijn deze workshops niet alleen leuk als het slecht weer is… Ga na het lezen snel op zoek naar een workshop bij jou in de buurt! 

Graffiti spuiten 

Deze workshop is speciaal voor alle creatieve boefjes! Natuurlijk leer je, vaak onder begeleiding van een echte graffiti artist, hoe je aan de slag moet gaan met een graffiti spuitbus. Wie maakt de mooiste wall art?! 

Heel holland bakt

Eigenlijk doen we het allemaal: op een druiligere dag is er niks lekkerders om in de keuken te staan en heerlijke koekjes, een taart of bijvoorbeeld pannenkoeken te bakken. Hoe leuk is het om jouw kids in de keuken te zien stralen! Koekjes of cupcakes bakken, versieren en natuurlijk opsmikkelen. 

Kaarsen maken

Spelen met vuur, maar dan op een verantwoorde manier. Ook een workshop kaarsen maken is leuk voor jong en oud! Er zijn talloze manieren om kaarsen te maken. Van het gieten in een mal tot aan het dopen van de kaarsen in wax. Ook het versieren is een groot feest! 

Parfum of zeepjes maken 

Deze workshop is super leuk voor de kleinste diva’s! Een eigen geurtje of zeepje maken aan de hand van natuurlijke producten. Niet alleen leuk, maar ook vooral heel leerzaam.

DJ workshop

Is jouw kind een DJ in de dop?! Dan is de DJ workshop vast iets voor jullie! Ga onder begeleiding van een echte DJ het avontuur aan en leer alles over mixen, scratchen en beatmatching. Leuk voor jong en oud!