Blog

Tips voor activiteiten om drukte te vermijden 

By 9 juli 2020 No Comments

Eindelijk is het vakantie! Je kunt er samen met je partner of met het hele gezin op uit. Maar ja, dan is daar de ‘1,5 meter’ en ‘vermijd drukte’ maatschappij. Wat doe je dan? Willen jullie er toch op uit en deze regels in acht blijven houden? Lees dan snel deze tips om toch een actieve vakantie te hebben!

Strand

Het is lekker weer en de meeste Nederlanders trekken massaal naar de Nederlandse stranden. Natuurlijk gelden voor buiten in de natuur andere Corona-regels dan binnen, maar toch is een vrij strand altijd het fijnst. Waar ga je heen, als Zandvoort, Bloemendaal en Katwijk aan Zee al vol liggen met zonaanbidders? 

Onze tip is om te kiezen voor de Zeeuwse kust. Ook hier kan het toeristisch zijn, maar door de lange kustlijn is er vast een plekje voor jou (en het gezin) te vinden. Op sommige plekken moet je misschien een stukje door het bos wandelen om aan te komen op een mooi, en vooral leeg, strand. 

Natuur

Een dag of weekend de natuur in? Ook dat kan in Nederland prachtig zijn tijdens de zomer. Kies voor de Veluwe of de mooie Utrechtse Heuvelruggen. 

Wil je liever iets actiefs gaan doen? Kijk in het lijstje met leukste pluktuinen en ga met je gezin op pad! Of kies voor een musea, het strand of ontdek een kleine stad ergens in Nederland!

Steden 

Naast strand en natuur kent Nederland ook veel leuke, onbekende steden waar genoeg te beleven is. Hier is het vaak net iets rustiger, waardoor je met een gerust hart door de stad kunt lopen. Ook valt er in de kleinere steden genoeg te doen en te zien: mooie gebouwen, de leukste restaurants en een breed scala aan verschillende boetiekjes. Steden zoals Goes, Dokkum, Dordrecht, Enkhuizen, Middelburg en Veere zijn super leuk om te bezoeken.