Reizen

Let’s meet

By 22 februari 2018 No Comments

Yes wij hebben er zin in!

Uhh waarin vraag jij je nu natuurlijk af? Nou om jullie te ontmoeten en alles te vertellen over onze te gekke verrassingsreizen! Want wij vinden dat iedereen een keer een verrassingstrip in zijn leven gedaan moet hebben. Daarom zijn we op zondag 11 maart aanwezig bij de Trouwbeleving in de Tramkade in Den Bosch en op 17 & 18 maart bij het Feel good & Shop Event in de Koekbouw in Veghel. Het lijkt ons super om jullie hier te ontmoeten.

Trouwbeleving XL @ Den Bosch

Een trouwbeurs? Ja zeker, wij willen namelijk graag stellen nog even wegsturen voordat ze samen hun grote dag gaan beleven. Hoe fijn is het om er samen nog even tussenuit te gaan en te genieten van de tijd met elkaar en dat in een prachtige stad. Of hoe leuk is het om de dag na je bruiloft te vertrekken op een verrassingsreis omdat jullie huwelijksreis pas over een paar maanden is. Samen nagenieten van jullie bruiloft in een super romantische stad! Wij regelen het graag voor jullie.
Komen jullie onze stand bezoeken tijdens de Trouwbeleving XL in de Tramkade/Kaaihallen in Den Bosch?  Het event is gratis te bezoeken en wanneer je je vooraf aanmeld ontvang je ook een goodiebag.

Feel good & Shop Event

Ga je niet trouwen maar wil je een weekend weg met vriendinnen dan kunnen we natuurlijk ook iets voor jullie betekenen! Dat leggen we je graag uit tijdens het Feel good & Shop event in de Koekbouw in Veghel. Tijdens dit echte shopwhalhalla vertellen we je namelijk graag meer over onze themareizen. Wil jij op een Shop & Wine trip, een exploring trip of mogen we een reis op maat samenstellen? Wij zullen je alles uitleggen tijdens het Feel good & Shop event! Naast natuurlijk onze te gekke stand zijn er nog 100 webshops en de hipste foodtrucks aanwezig dus er is meer dan genoeg te zien en te beleven. Tickets zijn te koop via de website van het Feel good & Shop event. En helemaal leuk, wij mogen 2×2 tickets verloten voor het event. Wil jij samen met een vriendin kennis maken met ons? Doe dan mee via de actie op onze Facebookpagina!