Nieuws

Roadtripprs, we love

By 4 december 2017 december 5th, 2017 No Comments

Als je ons vraagt naar ons favoriete thema dan moeten we toch wel even goed denken welke dat is. Elk thema heeft wel weer iets speciaals. Toch hoort de Roadtripprs wel tot een van onze toppers! De auto in stappen en rijden maar…. ¬†Ook met een roadtrip rijd je je bestemming onbekend tegemoet. Waarom wij zo fan van deze trip? Wij zetten het graag even voor je op een rijtje.

Ontdek met een roadtrip de leukste steden op rij afstand

Geloof ons, op korte afstand van jouw woonplaats zijn echt super veel leuke steden waar jij nog nooit geweest bent. Ook zonder het vliegtuig kunnen wij jullie verrassen met prachtige onbekende steden. Zo kun je in Duitsland, Belgie en Frankrijk terecht komen. Maar vergeet niet dat we in Nederland ook prachtige steden hebben waar jullie misschien nog nooit geweest zijn.

DE Roadtripprs playlist

Okee, onze zangkwaliteiten zijn misschien niet al te best maar hoe lekker is het om met de beste roadtripsongs mee te bleren! Om het jullie extra gemakkelijk te maken hebben wij een roadtripprs playlist aangemaakt in Spotify. Geniet van de beste songs zoals Route 66, Fast Car en Hit the road Jack! Geloof ons, alle klassiekers staan erop. En ben je wel een beetje uitgekeken op de zangkunsten van je medereiziger, dan is het natuurlijk het ideale moment om alle vragen te stellen die je altijd al had willen stellen. Zo leer je elkaar alleen nog maar beter kennen.

Feel the freedom

Vrijheid…. dat willen we toch allemaal. Tijdens een Roadtrip ervaar je dit pas echt. Geniet van het oneindige… Je einddoel van de dag is bepaald maar op welke manier jullie daar naartoe rijden is natuurlijk helemaal aan jullie, de snelweg, binnendoor of pikken jullie nog een stad mee onderweg? Alles is mogelijk. En je hebt ook wanneer je in de stad bent een auto voor de deur dus een spontaan uitstapje is zo gemaakt. Kies je voor een Roadtripprs reis dan kun je ook meerdere steden in een trip bezoeken… the sky is the limit!

Onze tip

Willen jullie er echt een super toffe trip van maken om nooit te vergeten? Huur dan een speciale auto voor deze Roadtripprs. Welke? Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van jullie wensen. Ga voor een super gave oldtimer (uuh wel eentje die goed onderhouden is ;)), een snelle sportwagen of het super gaaf volksbusje. Okee de laatste is misschien een beetje cliche maar wel echt een super gave ervaring.