Blog

Women only wine trip

By 27 juni 2018 augustus 21st, 2018 No Comments

Wil jij graag eens op verrassingsreis maar vind je het wel spannend om zomaar naar een stad te vliegen zonder voorbereiding? Lees dan zeker even verder. Op woensdag 7 november vertrekken we namelijk met maximaal tien dames naar een bestemming onbekend! Een super leuke 4-daagse wine trip waar jij bij wilt zijn. Er is van alles geregeld in deze leuke wijnstad in Europa dus daar hoef je je geen zorgen over te maken! Voor wie is deze wine trip dan bedoeld? Nou eigenlijk voor alle dames die graag eens een leuke citytrip willen zonder dat ze weten waarheen. Alleenstaande of vriendinnen, jong en oud, iedereen is welkom. De wine trip is samengesteld door Irene’s eigenwijze reizen en Tripprs. Zo combineren we de kennis van de stad en activiteiten met het verrassingsaspect van Tripprs.

Wat zit er inbegrepen bij deze Women only wine trip naar…..

  • Vliegticket naar een leuke wijnstad in Europa.
  • drie overnachtingen in een viersterrenhotel inclusief ontbijt.
  • Vervoer van en naar accommodatie.
  • Samen lekker uit eten op een unieke plek in de stad.
  • Een culinaire activiteit…… (dat kun je vast wel raden!)
  • Activiteit in de stad

Verder is het dus gewoon genieten van een super leuke trip en kun je zelf bepalen of je alleen of gezamenlijk de stad wilt gaan verkennen. Het is een echte wijnstad dus genieten op de terrasjes kun je hier zeker. En natuurlijk erg belangrijk zijn de kosten! Deze reis is namelijk maar €450,- p.p. inclusief alles wat hier boven genoemd is!

Drie dagen voor vertrek krijg je overigens ook het weerbericht te horen zodat je de juiste kleding kunt inpakken. Ook hoor je hoe laat je dan op Eindhoven Airport verwacht wordt. Het aftellen naar jullie verrassingsreis is dan echt begonnen.

Wil jij deze reis boeken….. Dat kan! Je kunt je nu namelijk via deze link aanmelden! Ben er vlug bij want vol=vol.