Blog

Romantische citytrips voor jou en je partner!

By 11 februari 2020 februari 15th, 2020 No Comments

Je zit op een roze wolk en je bent op zoek naar een romantisch uitje voor jou en je partner? Ontdek de beste romantische bestemmingen in Europa! Van romantische uitjes in Engeland tot een romantische stad in Frankrijk. 

Wil jij Valentijnsdag, je huwelijksreis, een trouwdag of gewoon de liefde vieren? Wij geven je een aantal ideeën voor de ultieme romantische citytrip, waarbij gedacht is aan een knus hotel, romantische stad of heerlijk eten. Waar verras jij jouw geliefde mee?

Go Romantic – Romantische citytrip

Romantische (avond)wandelingen, sfeervolle restaurants en onvergetelijke momenten met z’n tweeën. Wat je ook te vieren hebt, de Go Romantic trip is de ideale trip voor tortelduifjes. Europa bestaat uit veel verschillende steden, die stuk voor stuk ook iets romantisch hebben. Of je nu houdt van een diner bij kaarslicht of een biertje op een oud, verlicht stadsplein. Laat je verrassen door de verrassingstrip van Tripprs en ga samen met je partner op (romantisch) avontuur! 

Go Culinary – Culinaire citytrip

Jullie grootste hobby is lekker eten en drinken, het liefst ontbijt, lunch en diner je buiten de deur of jullie staan graag samen in de keuken. Het is bewezen: liefde gaat door de maag! De Go Culinary trip staat eigenlijk in het teken van al het hiervoor genoemde. Wij sturen jullie naar een verrassingsstad die bekend staat om heerlijke gerechten en de beste wijnen. Wij regelen de vlucht naar deze culinaire stad en verzorgen de overnachting. De rest is aan jullie! Gaan jullie op zoek naar intieme restaurantjes of kiezen jullie voor een sterrenrestaurant?

Go Driving – Romantische roadtrip

Een romantisch tripje hoeft natuurlijk niet ver van huis te zijn! Jij en je partner, een swingende afspeellijst en een volle picknickmand. Wat is er romantischer dan een roadtrip? Ideaal voor een kleine getaway met jouw geliefde. Met de Go Driving Trip ga jij naar een leuke stad op maximaal 250 kilometer afstand van jouw woonadres. Kies jij voor 3 of 4 dagen, dan ga twee verschillende bestemmingen! Ga jij voor de full ride van 5 dagen? Dan ga je naar drie verschillende bestemmingen. Deze trip is ook al te boeken vanaf 1 overnachting en natuurlijk zijn alle opties inclusief heerlijk hotel voor jullie samen.