Blog

Tips voor een romantisch weekendje weg in het najaar!

By 19 november 2020 No Comments

Tips voor een romantisch weekendje weg in het najaar!

Zin om er met je partner tussenuit te gaan? Boek dan een romantisch tripje waarbij jullie weer helemaal tot elkaar komen! Een knus hotel op een locatie met genoeg activiteiten waar jullie optimaal van elkaar kunnen genieten. Benieuwd geworden? Lees dan verder!

Romantische hotels

Een romantisch verblijf is de basis van een romantisch weekendje weg. Verschillende hotels specialiseren zich dan ook op het stimuleren van een romantisch gevoel. Denk aan speciale kamers met privé sauna’s, bubbelbaden en hemelbedden. Het thema van het hotel speelt ook zeker mee met de opwekking van het romantische gevoel. Denk aan een chique, modern hotel met kamers in wit-tinten of juist een klassiek 19e eeuws hotel met kamers in oud roze of blauw tinten. Bekijk ook eens welke faciliteiten een hotel heeft. Wil je extra in de watten gelegd worden met zijn tweetjes? Kies dan voor een wellness hotel waar jullie een heerlijke massage krijgen of kunnen genieten van een spa dagje!

Activiteiten

Ben je een romantisch weekendje weg, dan is het ook tijd voor romantische uitjes. In deze corona tijd kunnen jullie dan niet uit eten in restaurants, maar hotels bieden wel diners aan! Jullie kunnen dus nog zeker genieten van een stukje biefstuk en een glas rode wijn! Activiteiten buiten het hotel hoeven helemaal niet zo duur te zijn. Tijdens een romantisch weekendje weg is het belangrijkste dat jullie elkaar nog beter leren kennen. Denk aan gesprekken tijdens wandelingen over het strand, in het bos of in het park. Tegenwoordig zijn er genoeg hotels die dicht bij deze plekken liggen. Terug in het hotel kunnen jullie samen een filmpje kijken met een lekker drankje en wat snacks. Meer is er niet nodig!

Een romantische trip boek je bij Tripprs

Op zoek naar een romantisch weekendje weg in Nederland? Kies voor de Go Dutch – adult trip van Tripprs! Wij sturen jullie naar een knus hotel in een leuke Nederlandse stad. De rest van de trip kunnen jullie naar eigen wens invullen! Have fun!