Blog

Top 8 leukste terrassen van Nederland

By 16 maart 2021 No Comments

Top 8 leukste terrassen van Nederland

Wanneer de zon begint te schijnen willen we hier natuurlijk volop van genieten op het terras. Er is namelijk niets zo lekker als een hapje en drankje op het terras. In deze blog staan de top 8 leukste terrassen van Nederland op een rijtje, zodat wanneer het zonnetje begint te schijnen, jij weet wat the place-to-be is!

#1 Theetuin ‘t Einde – Noord-Holland

Dit heerlijke terras is perfect gelegen wanneer je terugkomt van een wandel-, fiets of vaarroute. Vanaf dit terras geniet je van de weidse uitzicht op water en weilanden. Bestel hier een heerlijk kopje koffie met huisgemaakte appeltaart!

#2 Noorderlicht – Amsterdam

Het Noorderlicht heeft een groot terras aan het IJ, waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht op de stad Amsterdam. Zoek een perfect plekje uit, bijvoorbeeld aan het water en ervaar zelf hoe relaxt deze plek wel niet is! 

#3 Opoe Sientje – Nijmegen

Hoe tof is het om te terrassen op een boot. Op de museumboot van Opoe Sientje kun je heerlijk relaxen en uitkijken op het water en het Waalstrand. Naast het terras op de boot, heeft Opoe Sientje ook een zomerterras! Combineer het terras met een dagje relaxen op het stadsstrand de Kaaij. 

#4 Le Jardin – Utrecht

Waan jezelf even helemaal in Frankrijk op het terras van Le Jardin. Je wordt hier omringd door een mooie en sfeervolle groene omgeving. Le Jardin is een tuintje midden in de stad van Utrecht. Het terras van Le Jardin is erg gezellig, maar dat is niet alles je kunt hier namelijk ook nog eens heerlijk eten!

#5 Vogelstruys – Maastricht

Maastricht biedt talloze heerlijke terrasjes aan waar je kunt genieten van een hapje en drankje. De stad staat ook wel bekend om zijn prachtige panden, mooie pleinen en gezellige terrassen. Vogelstruys is hier een van, je kunt hier namelijk een heerlijk lokaal biertje drinken en ‘mensen kijken’. 

#6 The Boathouse – Kralingen

Aan het strand van de Kralingse plas vind je The Boathouse. In het paviljoen kun je lunchen met geweldig uitzicht op de plas. The Boathouse heeft een fijn terras om te borrelen met vrienden of familie, je bent hier namelijk omgeven door groen en je hebt uitzicht op het water.

#7 Stan&Co – Arnhem

Stan&Co is wel echt het fijnste terras van Arnhem. Dit terras is op loopafstand van het station en groot genoeg zodat er (bijna) altijd wel een plekje is. Borrelplank erbij en lekker blijven plakken totdat de zon ondergaat!

#8 Moeke – Scheveningen

Wie wilt er nu niet borrelen met uitzicht op het reuzenrad van de Scheveningse pier!? Moeke heeft een heerlijk terras aan het strand met uitgebreide borrelkaart. Als je er toch bent kun je ook meteen een strandwandeling maken!

Laat de zon maar komen, met deze top 8 weet jij wel waar je naartoe kan gaan!