Blog

De gezelligste uitjes om te doen tijdens Pasen

By 24 maart 2021 No Comments

De gezelligste uitjes om te doen tijdens Pasen

Dat Pasen anders zal verlopen dan andere jaren weten we, maar dat betekent natuurlijk niet dat we dan maar thuis moeten blijven en niks kunnen doen! Naast paaseitjes in de tuin verstoppen en een paasontbijt organiseren, zijn er super veel andere leuke activiteiten om samen te doen. In dit blog geven we je een aantal leuke tips om te doen met familie en/of vrienden tijdens het paasweekend. 

Paasbrunch bestellen

Pasen is natuurlijk niet compleet zonder paasontbijt/brunch. Mis jij het heerlijke eten van dat ene restaurant bij jou in de buurt? Kun je ook niet wachten tot je weer lekker buiten de deur kunt eten? De meeste restaurant hebben nu bezorg en/of afhaal opties. Bestel dus een heerlijk paasontbijt of lunch bij je favoriete restaurant. Zo kun jij genieten van een lekker hapje en support je ook nog eens je local. 

Lammetjes knuffelen

Hoe leuk is het om samen met je gezin langs te gaan bij de lokale boer om lammetjes te knuffelen. Deze activiteit is natuurlijk leuk voor jong en oud! Wie houdt er niet van lammetjes? Bij veel boeren in verschillende provincies kun je gezellig langs gaan om lammetjes te bekijken en te knuffelen. Naast het knuffelen, kun je ook een wandeling in de omgeving maken en eieren rapen bij de boer. 

Tulpenvelden bezoeken

De tulpentijd loopt van eind maart tot half mei. Leuk dus om in het paasweekend een van deze prachtige tulpenvelden te bezoeken. Wees natuurlijk wel een beetje lief voor de tulpen wanneer je ze een bezoekje brengt! In de Bollenstreek vind je veel mooie tulpenvelden om te bezoeken, ook Tulperij in Voorhout is een bezoekje waard. Op de website van Visit Duinen Bollenstreek vind je een actuele kaart met de locaties van de verschillende bloemenvelden. Zeker een leuk voorjaarsuitje om samen met familie en/of vrienden te doen! 

Paaswandeling

Maak een heerlijke wandeling in het voorjaarszonnetje en trakteer jezelf na deze wandeling op een coffee to go met iets lekker. Een stukje lopen is niet alleen lekker, maar ook nog eens goed voor je. Ben je op zoek naar een leuke wandelroute, bekijk dan onze blog met de leukste wandelroutes en natuurgebieden in Nederland!

Organiseer een mini picknick in de tuin

Paasbrunchen aan de keukentafel kennen we natuurlijk allemaal wel, maar hoe leuk is het om dit buiten in de tuin of op het balkon te doen! Neem je kleedje mee naar buiten en breng wat lekkere broodjes met beleg mee en ga met jouw gezin of vrienden in het park of in de tuin zitten. Uiteraard met voldoende afstand! Geniet van de buitenlucht, het zonnetje en de gezelligheid. 

En, een beetje inspiratie gekregen om tijdens het paasweekend te doen? Wij hopen in ieder geval dat jullie hele fijne paasdagen zullen hebben, vol liefde en gezelligheid!